ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Blog

Bruno našel domov

Bruno našel domov

A máme tady další krásnou adopci. Která přišla po roce, kdy měla slečna Monika Zikanova Brunika v dočasné péči. Pejska jsme převzali od původní majitelky s tím že ho nemá kam dát a nastupuje do výkonu trestu na rok a půl. Původně měl jít k nám pouze na hlídání ale po předání psa jsme zjistili, že je v žalostném stavu.
Podvýživa, absence očkování, nechutenství, zvracení, výsledky krve ukazovaly na silný zánět v těle, proto jsme nechali udělat další vyšetření, léčili zánět a zjistilo se, že pes má v žaludku tkzv. bezoar (nahromaděný materiál, který zvíře nemůže strávit ani vyloučit). Následovala operace, při které se žaludek vyčistil. Pes začal poté konečně jíst a přibirat na váze. I zánětu v těle se podařilo po dlouhém boji zbavit.
Z důvodu nezájmu původní majitelky o zdravotní stav psa jsme ji požádali, aby se Bruna vzdala ve prospěch našeho spolku Zastavme Utrpení. Nechtěla, ale nakonec i ve spolupráci s její maminkou nám z věznice potvrdila darovací smlouvu.
Po roce v dočasné péči si slečna Monika i my uvědomujeme, že lepší domov bychom ani Brunovi nenašli. Po celou dobu léčby se o něj u sebe doma vzorně starala a my hradil léčbu.
Dnes 13.2.2021 je to přesně rok co jsme Bruna do péče slečny Moniky z Olomouce přivezli, takže jsme se rozhodli právě na dnešní den oficiálně uzavřít dočasku adopcí
Byl to osud, že šla majitelka do vězení, aby se Brunovi mohl zachránit život.
Jak řekla MVDr. Tesaříková, přišli jsme za minutu 12..
Tímto bychom nejen slečně Monice Zikanové chtěli poděkovat, ale také paní doktorce Tesaříkové, která ho měla po celou dobu v léčení a opět aktivně hledala a řešila příčinu jeho zdravotních problémů.
Prostě velké děkujeme všem, díky kterým jsme mohli tomuto úžasnému pesanovi změnit život 

Fotogalerie