ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Blog

Kubík 9 měsíční kluk už je také doma

Kubík 9 měsíční kluk už je také doma

Kubík 9-ti měsíční kluk už je také doma... Jako druhý vloni před vánocemi dostal u nás umístění tento úžasný, ale bohužel nechtěný pejsek.
Majitelka v invalidním důchodu si ho do bytu pořídila s tím, že pes ji bude motivovat k pohybu a procházkám, aby zhubla. Velice rychle ji to však opustilo, atak venčení vyřešila plínkou u dveří, kde musel pes vykonávat potřebu.
Samozřejmě však neměl kde vybít svou štěněcí energii, atak začal likvidovat všechno na co v bytě přišel. To majitelku tak vytočilo, že se ho chtěla co nejrychleji zbavit...
Na prosbu paní Lenky z Příbrami jsme pejska okamžitě přijali, aby neskončil někde na zahradě jako živý alarm nebo v kotci. Tímto ji velice děkujeme za její obětavý přístup.
Kubík je velice přátelský, ale akční a zatím nevychovaný, nevhodný k malým dětem. Když vidí malé dítě, radostí ho povalí, ale neublíží. Potřebuje aktivní lidi, kteří budou mít čas na vedení Kubika, procházky, výlety a blbnutí. Určitě není vhodný k seniorům.
Po velmi dlouhém pátrání jsme našli úžasnou čipernou seniorku, která se Kubíka ujala a nyní jsou nerozlučnými parťáky. Dlouhé procházky do lesa, společné koukání večer na televizi a hraní si spolu na zahradě se stalo jejich denní rutinou. Kubík je šťastný a budeme Kubíkovi, ale i jeho paničce přát mnoho krásných společných chvil.
 

Fotogalerie