ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Blog

Dexi , kříženec labradora a dalmatina hledá domov.

Dexi , kříženec labradora a dalmatina hledá domov.

Dexi , kříženec labradora a dalmatina hledá domov...
3 letý Dexi byl původně vysvobozen z řetězu od alkoholika. Frustrace z věznění na něm bohužel zanechala stopy, špatně snáší samotu a vyvolává v něm úzkost, když je někde zavřený.
Vzala si ho paní, která ho měla s dětmi doma. Naučil se rychle hygienické návyky a byt si užíval pokud v něm nebyl sám. Když odešla paní do práce a děti do školy pejsek vyl, škrábal na dveře a štěkal.. Sousedé si začali stěžovat a majitel bytu dal ultimátum buď pes nebo bydlení.
Paní se rychle psa vzdala a dala ho ke známému, který má, ale starší malé fenky a nekastrovaný Dexi je stále naháněl a chtěl nakrývat. Tak přišel i o tento třetí domov.
Skončil u nás, ale změny velmi špatně snáší, navíc trpí epilepsii, takže jsme se mu snažili hodně věnovat, aby mu stres nezpůsobil záchvat. Je tady velmi smutný a potřebuje urgentně domov. Ideálně rodinu s domem a klidně s dětmi od 6let ty zná a má moc rád. Je přátelský, hravý a závislý na lidské společnosti. S fenkami velkými jako on nebo střední velikosti se také dobře snáší. Ke psům vyloženě konfliktní není jen neví jak s nimi komunikovat a ne všichni jeho chování snesou, takže ke psům raději ne. Na vodítku jde v klidu.
Nyní už je po kastraci i čipovaný a očkovaný. Bere 2x denně léky na epilepsii, ale ta ho nijak neomezuje v procházkách ani normálním denním režimu. Je to úžasný, mladý pes. Najde konečně skutečny domov?
Dexi se nachází u nás v psím domově Pod křídly anděla v Žerotině u Olomouce. Zájemci pište na tel 604310280 sms odkud jste a co nabízíte pejskovi. Děkujeme za sdílení

Fotogalerie