ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Blog

Německé dogy Lara a Lusy hledají společný domov

Německé dogy Lara a Lusy hledají společný domov

Německé dogy Lara a Lusy hledají společný domov. Dostali jsme prosbu o pomoc pro tyto tříleté leté sestry, které si původně pořídil podnikatel jako ostrahu firmy, poté firma krachla, a tak skončily feny v kurníku, odkud jim pomohla jedna paní, která si ale fenky z finančních i rodinných důvodů nemohla nechat.
Proto jsme se dohodli ve spolupráci s naším spřáteleným OZ Zachraňme spolu Petity  Magyar, že fenky zajistí veterinárně + karanténu, pasy i převoz na hranice, kde jsme je převzali my. Velmi děkujeme Peti za spolupráci, tyto feny jsou opravdu úžasné opičky a zaslouží si konečně krásný domov a už žádný kotec!
Fenky byly velmi vyhublé pouze 40 kg nyní už přibraly 5 kg a snažíme se je dostat do formy. Jedly by pořád, jak jsou nedokrmené. Přidáváme vitamíny a chondroprotektiva.
Předem upozorňujeme zájemce, není to žádná levná záležitost, to je třeba si uvědomit, a není možné na nich šetřit.
Holky jsou ale vděčné, bohužel se jim nikdo nevěnoval, a tak neznají moc povelů, po všech skáčou a musí se krotit, protože neznají hranice, když blbnou. Na vodítku táhnou a musí se hodně učit, ale dělají pokroky a jsou chytré.
Jsou na sebe velmi fixované a toleruji se i při krmení...neradi bychom je proto rozdělili. Pouze v období hárání byly velmi dominantní a útočné vůči sobě, nejen proto jsme je nechali obě kastrovat. Fenky jsou očkované, čipované a zdravé. Ideálně do vytápěné místnosti v domě jako je technická místnost nebo kotelna. Určitě je nedáme jako venkovní psy. Zimy už si užily dost.
Fenky se nachází u nás v psím domově Pod křídly anděla v Žerotíně u Olomouce. Více informací nebo návštěva po domluvě na tel. čísle 604 310 280. Pište prosím info o sobě a odkud jste. Ozveme se hned, jak to bude možné. Fenky si do adopce dovezeme.
Pokud by nám chtěl někdo přispět na veterinární péči a krmení pro tyto kobylky, předem děkujeme. Transparentní číslo účtu je 2501307114 /2010, do zprávy pro příjemce napište dogy.